Technik technologii żywności w BLUE EDUCATION
Dodane Poniedziałek, 07 Sierpnia 2017, 11:35:26, ID ogłoszenia: 12064Opis ogłoszenia
Technik technologii żywności kieruje i nadzoruje wytwarzanie artykułów spożywczych opracowuje receptury, instrukcje technologiczne, normy produktów spożywczych. Może zajmować się również świadczeniem pomocy technicznej związanej z badaniami w zakresie nowoczesnych technik i technologii oraz opracowywaniem nowych asortymentów produktów żywnościowych.
Praca: Absolwenci mogą pracować w zakładach przemysłu spożywczego, hurtowniach spożywczych, obiektach hotelarskich, laboratoriach, sklepach z żywnością lub stacjach sanitarno-epidemiologicznych.
Nie czekaj, zapisz się już dziś! Ilość miejsc jest ograniczona.
Zapraszamy do Sekretariatu w Katowicach na ulicę 3 Maja 6/8.
Tel.537 344 411
Opis ogłoszenia
Technik technologii żywności kieruje i nadzoruje wytwarzanie artykułów spożywczych opracowuje receptury, instrukcje technologiczne, normy produktów spożywczych. Może zajmować się również świadczeniem pomocy technicznej związanej z badaniami w zakresie nowoczesnych technik i technologii oraz opracowywaniem nowych asortymentów produktów żywnościowych.
Praca: Absolwenci mogą pracować w zakładach przemysłu spożywczego, hurtowniach spożywczych, obiektach hotelarskich, laboratoriach, sklepach z żywnością lub stacjach sanitarno-epidemiologicznych.
Nie czekaj, zapisz się już dziś! Ilość miejsc jest ograniczona.
Zapraszamy do Sekretariatu w Katowicach na ulicę 3 Maja 6/8.
Tel.537 344 411