Szkolenie: Intendent

Dodane Poniedziałek, 19 Sierpnia 2019, 10:25:14, ID ogłoszenia: 29387
429 zł
Szkolenie: Intendent
Wyświetleń: 377

Opis ogłoszenia

❗️OSTATNI DZWONEK

NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na letnie kursy i szkolenia w PROMOCYJNYCH CENACH!


Szkolenie: Intendent
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Kursanci zdobędą również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

⭐️Program kursu:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna)
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna
9. Podsumowanie wiadomości

⭐️Szczegóły dotyczące szkolenia
• 10 godzin dydaktycznych
• tryb wieczorowy (17:00-21:00)
• data: 20-21.08.2019 r.
• cena: 429 zł

Szkolenie jest zakończone wydaniem certyfikatu MEN!
Nie zwlekaj skorzystaj z promocji!

Zapraszamy do zapisów: katowice.kursy@nova.edu.pl lub pod nr telefonu: 794400803

Opis ogłoszenia

❗️OSTATNI DZWONEK

NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na letnie kursy i szkolenia w PROMOCYJNYCH CENACH!


Szkolenie: Intendent
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Kursanci zdobędą również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

⭐️Program kursu:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna)
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna
9. Podsumowanie wiadomości

⭐️Szczegóły dotyczące szkolenia
• 10 godzin dydaktycznych
• tryb wieczorowy (17:00-21:00)
• data: 20-21.08.2019 r.
• cena: 429 zł

Szkolenie jest zakończone wydaniem certyfikatu MEN!
Nie zwlekaj skorzystaj z promocji!

Zapraszamy do zapisów: katowice.kursy@nova.edu.pl lub pod nr telefonu: 794400803