Kurs Intendent w Blue Education
Dodane Środa, 06 Grudnia 2017, 12:48:51, ID ogłoszenia: 14200Opis ogłoszenia
BLUE Education oddział w Katowicach zaprasza na kurs :
INTENDENT
Informacje ogólne:
Czas trwania : 14 godzin
Tryb: weekendowy
Cena: 399,00
Zapewniamy zaświadczenie MEN oraz certyfikat.
Program kursu obejmuje:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.
Zapraszamy na pyszną kawę i ciastko.
ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ
Opis ogłoszenia
BLUE Education oddział w Katowicach zaprasza na kurs :
INTENDENT
Informacje ogólne:
Czas trwania : 14 godzin
Tryb: weekendowy
Cena: 399,00
Zapewniamy zaświadczenie MEN oraz certyfikat.
Program kursu obejmuje:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.
Zapraszamy na pyszną kawę i ciastko.
ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ