KURS INTENDENT W BLUE EDUCATION

Dodane Środa, 27 Września 2017, 15:02:33, ID ogłoszenia: 12996
399 zł
KURS INTENDENT W BLUE EDUCATION
Wyświetleń: 550

Opis ogłoszenia

BLUE Education oddział w Katowicach zaprasza na kurs :
INTENDENT

Informacje ogólne:
Czas trwania : 14 godzin
Tryb: weekendowy
Cena: 399,00

Zapewniamy zaświadczenie MEN oraz certyfikat.

Program kursu obejmuje:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.
Zapraszamy na pyszną kawę i ciastko.
ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ

Opis ogłoszenia

BLUE Education oddział w Katowicach zaprasza na kurs :
INTENDENT

Informacje ogólne:
Czas trwania : 14 godzin
Tryb: weekendowy
Cena: 399,00

Zapewniamy zaświadczenie MEN oraz certyfikat.

Program kursu obejmuje:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.
Zapraszamy na pyszną kawę i ciastko.
ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ