Kurs INTENDENT

Dodane Wtorek, 23 Stycznia 2018, 10:33:01, ID ogłoszenia: 14802
399 zł
Kurs INTENDENT
Wyświetleń: 598

Opis ogłoszenia

Czas trwania : 10 godzin
Tryb: wieczorowy
Cena: 399,00
start: 12-02-2018

Po zakończonym kursie każdy uczestnik otrzyma zaświadczenie z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat.

Program kursu obejmuje:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.

ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ,

NOVA Centrum Edukacyjne
ul. 3 maja 26
40-096 Katowice

Opis ogłoszenia

Czas trwania : 10 godzin
Tryb: wieczorowy
Cena: 399,00
start: 12-02-2018

Po zakończonym kursie każdy uczestnik otrzyma zaświadczenie z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat.

Program kursu obejmuje:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach - ilość miejsc jest ograniczona. Zapraszamy do zapisu poprzez formularz kontaktowy, telefonicznie bądź bezpośrednio w oddziale szkoły.

ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ TERMIN A MY ZADBAMY O RESZTĘ,

NOVA Centrum Edukacyjne
ul. 3 maja 26
40-096 Katowice