Certyfikowane szkolenie "intendent" już w październiku! OSTATNIE WOLNE MIEJSCE!

Dodane Poniedziałek, 22 Października 2018, 13:29:35, ID ogłoszenia: 19161
399 zł
Certyfikowane szkolenie
Wyświetleń: 366

Opis ogłoszenia

NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na certyfikowany kurs "intendent".

Szkolenie odbywa się w dniach 30 - 31.10.2018r w godzinach 17:00 - 21:00 w ścisłym centrum Katowic.

Celem kursu jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

Każdy absolwent kursu otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej o ukończeniu szkolenia.

Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś, ilość miejsc ograniczona!
Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu.

Opis ogłoszenia

NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na certyfikowany kurs "intendent".

Szkolenie odbywa się w dniach 30 - 31.10.2018r w godzinach 17:00 - 21:00 w ścisłym centrum Katowic.

Celem kursu jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

Każdy absolwent kursu otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej o ukończeniu szkolenia.

Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś, ilość miejsc ograniczona!
Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu.