Certyfikowane szkolenie "INTENDENT"

Dodane Czwartek, 07 Lutego 2019, 15:34:08, ID ogłoszenia: 21174
429 zł
Certyfikowane szkolenie
Wyświetleń: 332

Opis ogłoszenia

NOVA Centrum Edukacyjne serdecznie zaprasza na 10cio godzinne szkolenie "INTENDENT"
Rozpoczynamy 26.02.2019 w trybie wieczorowym (tj. 17:00 - 21:00)
Zajęcia odbywają się w ścisłym centrum Katowic

KAŻDY absolwent kursu otrzyma zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat

PROGRAM KURSU:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.


UWAGA!
Ilość miejsc ograniczona, o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń!
Nie czekaj, zadzwoń i zapisz się już dziś!

Opis ogłoszenia

NOVA Centrum Edukacyjne serdecznie zaprasza na 10cio godzinne szkolenie "INTENDENT"
Rozpoczynamy 26.02.2019 w trybie wieczorowym (tj. 17:00 - 21:00)
Zajęcia odbywają się w ścisłym centrum Katowic

KAŻDY absolwent kursu otrzyma zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat

PROGRAM KURSU:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.


UWAGA!
Ilość miejsc ograniczona, o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń!
Nie czekaj, zadzwoń i zapisz się już dziś!