Certyfikowane szkolenie "INTENDENT"
Dodane Czwartek, 07 Lutego 2019, 15:34:08, ID ogłoszenia: 21174Opis ogłoszenia
NOVA Centrum Edukacyjne serdecznie zaprasza na 10cio godzinne szkolenie "INTENDENT"
Rozpoczynamy 26.02.2019 w trybie wieczorowym (tj. 17:00 - 21:00)
Zajęcia odbywają się w ścisłym centrum Katowic
KAŻDY absolwent kursu otrzyma zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat
PROGRAM KURSU:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
UWAGA!
Ilość miejsc ograniczona, o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń!
Nie czekaj, zadzwoń i zapisz się już dziś!
Opis ogłoszenia
NOVA Centrum Edukacyjne serdecznie zaprasza na 10cio godzinne szkolenie "INTENDENT"
Rozpoczynamy 26.02.2019 w trybie wieczorowym (tj. 17:00 - 21:00)
Zajęcia odbywają się w ścisłym centrum Katowic
KAŻDY absolwent kursu otrzyma zaświadczenie na druku z Ministerstwa Edukacji Narodowej oraz certyfikat
PROGRAM KURSU:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
UWAGA!
Ilość miejsc ograniczona, o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń!
Nie czekaj, zadzwoń i zapisz się już dziś!